Az országos döntő volt a tét


2016-02-08 16:18:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az országos döntő volt a tét főképe
57 indulóval rendezték meg a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében a tollaslabda diákolimpia 2015/2016. tanévi nyugat-magyarországi területi döntőjét. A megmérettetésen korcsoportonként a megyei verseny első négy helyezettje vehetett részt, Pápa mellett Győr, Veszprém, Kapuvár, Szombathely, Sopron, Tapolca és Mosonmagyaróvár is képviseltette magát. Horváth Attila, a Versenybizottság elnöke arról tájékoztatott, hogy az influenzajárvány miatt sajnos többen nem tudtak részt venni a versenyben, de a pápaiaknál így is voltak esélyesek. A tét nagy volt, hiszen a korcsoportok legjobbjai az országos döntőre kvalifikálhatták magukat, melyet jelen állás szerint idén Szegeden rendeznek.
- Szerencsére évről-évre növekszik az indulók létszáma és a színvonal is, idén 11 versenyszámban 57-en szálltak harcba a továbbjutásért – mondta Horváth Attila. Örülök, hogy Vas megyéből is érkezett tollaslabdázó, ezáltal kibővült a résztvevők köre. A februári betegség tizedeli a résztvevőket, olyanok is hiányoznak, akik tavaly szép sikereket értek el a győri országoson, számukra jövőre kínálkozik újabb szereplési lehetőség. Az országosra minden versenyszámból az első négy helyezett jut tovább, a pápaiak között látok olyanokat, akiknek reális esélye van dobogóra állni, természetesen az, hogy melyik fokra, nüanszokon dőlhet el.

A pápaiak az országos döntőre húsz továbbjutó helyet szereztek, részletes eredmények IDE kattintva tölthetőek le.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!