Legyőzte a Vas megyei éllovast a Perutz


2016-02-06 14:59:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Legyőzte a Vas megyei éllovast a Perutz főképe
A héten második felkészülési találkozóját a stadion centerpályáján játszotta a Perutz FC. Marton Miklós csapatának ellenfele a Vas megyei első osztályú bajnokság éllovasa, Celldömölk volt. A mieink a felkészülés eddigi összecsapásain pozitív mérleggel rendelkeznek, hiszen a Balatonfüred elleni meccset leszámítva nem találtak legyőzőre. A verőfényes napsütésben rendezett két félidőt a hazaiak a Simon – Györkös, Kovács, Erdősi, Horváth - Iványi, Somogyi, Palkovics, Szabó Z., Nemes - Venczel összeállításban kezdték, a második félidőben Szijjártó, Véber, Ughy, Orovecz, Mészáros és Barcsa is pályára lépett. Nem kényeztették el a csapatok a kilátogató nézőket az első félidőben, ritkán forogtak veszélyben a kapuk, a játékosok inkább „gyűrték” egymást. A kevés gólszerzési lehetőségeket sem sikerült befejezni, így az első 45 percben érintetlenek maradtak a hálók. A második félidőben javult a színvonal, igaz a játékosok a kapu előtt továbbra sem koncentráltak megfelelően. A 49. percben Németh találta el a keresztlécet, majd a 78. percben az ügyeletes gólfelelős, Venczel Zoltán büntetőből a jobb felsőbe lőtt, mellyel a hazaiak megszerezték a győzelmet. Az újabb siker ellenére Marton Miklós – főleg az első játékrészben látottak miatt - nem volt elégedett.
- Tompán, lassan, pontatlanul játszottunk az első 45 percben, ellenfelünk sokkal frissebb volt, jobban járatták a labdát, pontosabbak voltak. A szünet után már elfogadhatóbb volt a játék, egy-két dolgot viszontláttam abból, amit kértem, de a mai meccs is megmutatta, hogy sok munka áll még előttünk. A játékosok ezen a héten kapták a csúcsterhelést, ez is okozhatta a ma látottakat. Pozitívum, hogy ismét nem kaptunk gólt, de a ziccereket még mindig nagy számban hagyjuk ki.

Perutz FC - Celldömölki VSE 1-0 (0-0) Gsz: Venczel (tizenegyesből)

A felkészülés két idegenbeli találkozóval folytatódik, a csapat előbb Celldömölkön, majd Balatonfüreden játszik, a bajnoki folytatás előtti utolsó tesztmeccs február 20-án 10 órától Kapuvár ellen lesz a Perutz stadionban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!