Úszás: Körzeti diákolimpia


2016-02-04 16:30:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Úszás: Körzeti diákolimpia főképe
A Pápai Diáksport Bizottság a Pápai Úszó Sportegyesülettel (PUSE) karöltve a Várkertfürdőben rendezte meg a körzeti úszó diákolimpia versenyszámait. A bajnokság célja a sportág népszerűsítése, valamint a bajnoki címek eldöntése mellett az volt, hogy kik képviselhetik iskolájukat – és városunkat - a szintén Pápán rendezendő megyei finálén. Ifjabb Koncz Sándor, a Pápai Diáksport Bizottság elnöke azt mondta, ’B’ kategóriában rendezték a versenyt, azaz a körzethez tartozó iskolák tanulói közül azok indulhattak, akik érvényes versenyengedéllyel nem rendelkeznek.
- Nagy örömünkre szolgált, hogy egy év kihagyás után ismét meg tudtuk rendezni a diákolimpia küzdelmeket, köszönettel tartozunk ezért az önkormányzatnak, a Diáksport Szövetségnek, illetve a házigazda PUSE képviselőinek. Az idei rendezvényen hat korcsoportban 12 iskola körülbelül 120 diákja ugrott vízbe, ez közel 200 rajtot jelentett. Ahhoz képest, hogy tavaly anyagi okok miatt nem tudtuk megrendezni a kupát, elégedettek vagyunk a létszámmal, bízom benne, hogy jövőre ismét kapunk támogatást és tovább emelkedik a résztvevők száma. A megyeire egyéniben az első két helyezett, váltóban a győztes csapat jutott tovább.
A legnagyobb létszámmal az általános iskolák között a Szent István képviseltette magát, a középiskolásoknál a Petőfi és a Türr volt a legaktívabb.

Eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!