Szakadó esőben is nyert a Perutz


2016-02-03 17:38:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szakadó esőben is nyert a Perutz főképe
Irreális időjárási körülmények között – szakadó esőben és nagy szélben – folytatta a felkészülési találkozók sorát a Perutz FC, mely ezúttal a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es együttesével meccselt, az időjárásra való tekintettel 2x30 percben. A stadion műfüves pályáján az első félidőben a Simon – Németh M., Kovács, Erdősi, Páli – Iványi, Somogyi, Szabó Z., Nagy P., Nemes – Venczel összetétel játszott, a második játékrészben a cserék sem úszták meg szárazon, Véber, Palkovics, Horváth és Barcsa is pályára került. Az első fél órában két gyors Venczel góllal a Perutz szerezte meg a vezetést, fordulás után Iványi is betalált, mely a végeredményt is jelentette, így a Perutz harmadik edzőmeccsén második győzelmét aratta. Marton Miklós szerint ilyen időben is igenis volt értelme a meccsnek.
- Amit ilyen körülmények között lehetett, megpróbáltuk megvalósítani. A mutatott játékkal meg voltam elégedve, próbáltunk a földön játszani, lőttünk három szép gólt, bár a maiból sok mindent nem lehetett leszűrni. Bízom benne, hogy szombaton az időjárás a szebbik arcát mutatja és akkor ismét tudunk egy lépést előre tenni.

Perutz FC - PELC U19 3-0 (2-0) Gsz.: Venczel 2, Iványi

Ami a játékosmozgást illeti, újabb érkezőről vagy távozóról nincs hír, de a vezetőségtől megtudtuk, néhány ígéretes, fiatal labdarúgót szeretnének még leigazolni. A csapatra a héten még egy mérkőzés vár, február 6-án, szombaton 11 órai kezdettel a Vas megyei első osztályú bajnokság éllovasa, Celldömölk lesz az ellenfél. Közben a február 20-ai alkalomra is sikerült megtalálni az ellenfelet, 10 órától Kapuvár vendégszerepel a Perutzban.

A Perutz FC további felkészülési mérkőzései:
Február 6. (szombat) 11:00 Perutz FC – Celldömölk (helyszín: Pápa)
Február 10. (szerda) 18:00 Celldömölk – Perutz FC
Február 13. (szombat) 11:00 Balatonfüred – Perutz FC
Február 20. (szombat) 10:00 Perutz FC - Kapuvár (helyszín: Pápa)
Február 27. (szombat) 15:00 Perutz FC – Balatonalmádi (bajnoki)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!