Szűkebb pátriánk vetélkedő


2010-03-29 20:54:09  | cikk: Babos Petra  | 


A Jókai Mór Művelődi Központ Tudás-Szín-Tér projektjén belül valósult meg a Szűkebb pátriánk című helytörténeti szakkör.
- A rendezvénysorozat 1986 decemberében tartotta első előadását, Huszár János és Borbély Lajos alapításával. Az országban szinte egyedülálló ez az ifjúsági tanfolyam, mely két évtizeden keresztül évenként megújuló előadásokkal gazdagította a diákok helytörténeti ismereteit. Az idén 8 előadást tartottunk a Középkor világa címmel. A mai napon pedig egy vetélkedőre invitáltuk a résztvevő hét csapatot, öt-öt diákkal.  A játékos versenyen totó, actvity, feleletválasztós kérdés és kreatív feladatok várták a tanulókat.
A zsűri elnöke Páll Erzsébet hitoktató, Borbély Lajos művésztanár és Róka Norbert a Jókai Mór Művelődési Központ művelődésszervezője- mondta el M. Varga Veronika szakmai koordinátor.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!