Nagy értékű bébiétel adomány a pápai lakosoknak


2016-01-27 21:16:24  | cikk: Babos Petra  | 


Nagy értékű bébiétel adomány a pápai lakosoknak főképe
5500 karton bébiételt juttatott el a közelmúltban németországi Teuton Lovagrend Pápa városába, melyhez Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá a pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok a volt pártház udvarán.
A németországi Teuton Lovagrend a tavalyi év végén kétszer is járt városunkban bébiétel szállítmánnyal.
Sok volt az érdeklődő az osztáson

Hét különböző, minőségi terméket – gyümölcsös szeletet, gyümölcsös joghurtot, töltött tésztát, főzeléket és pépet kaptak a lovagrenden keresztül egy jól ismert cégtől. A főzelékek, illetve gyümölcs sűrítmények 4 hónapos kortól adhatóak egészen 3 éves korig.
- Nincsenek előre összeállított csomagok, a bébiételeket korosztályra bontva adjuk. Az 1 éves kor alatti gyermekek kevesebb terméket kapnak, így inkább arányában adunk ugyanannyi mennyiséget minden családnak. A nagy értékű, több millió forintos adományból sokan részesültek. A csomagok igencsak értékesek, sokféle, jó minőségű terméket tartalmaznak, ezért az adomány nagy segítséget jelenthet egy-egy családnak, hiszen körülbelül 10.000 Ft értékben részesültek a finomabbnál finomabb ételekből – hangsúlyozta Kovács Zoltánné, a család-és gyermekjóléti központ megbízott vezetője.
A megmaradt bébiételt a bölcsődék és a krízisben lévő rászorulók között osztják szét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!