Lezárult az alapszakasz


2016-01-27 18:46:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lezárult az alapszakasz főképe
Az éllovas, 18 mérkőzésen 17 győzelmet és mindössze egy vereséget számláló Balatonfüred I. ellen zárta a serdülő kézilabda bajnokság alapszakaszát a Bakonyerdő Pápa. A pápai csapat a nyolcadik helyen állt a kezdés előtt, amivel már teljesítette előzetes célkitűzéseit – három együttest is biztosan megelőzött - így szinte tét nélküli volt a két félidő, természetesen azért nem vették félvállról az 50 percet a házigazdák, már csak azért sem, mert az odavágón 29-12-es füredi siker született, ennél pedig mindenképp jobb játékerőt képvisel a Bakonyerdő, amit szeretett is volna bizonyítani. Ezt azonban az első félidőben nem sikerült megmutatni, ugyanis megilletődötten játszottak a mieink, mindössze öt gólt szereztek, melyre az ellenfél 13 találattal válaszolt. A második 25 percben már sokkal jobb felfogásban kézilabdázott a Pápa, Áldozó Soma egymaga kilenc alkalommal volt eredményes, sajnos a végére elfáradtak a pápaiak, így tíz gólon belülre nem sikerült kerülniük, ám ok nincs a búslakodásra, következik a rájátszás, ahol a tavalyi évhez hasonlóan szép sikerekre hivatott ez a társaság.

Bakonyerdő Pápa – Balatonfüred I. 16-31 (5-13)

Kapcsándi Zsolt: Nem véletlenül áll mai ellenfelünk a tabella élén, igaz a tudásukból ma nem sokat csillogtattak meg, úgy érzem, kissé lebecsültek minket. Sajnos nálunk több poszton is csak egy játékossal számolhatok, ráadásul a beállónk ma betegség miatt hiányzott, így nem volt könnyű dolgunk. A kezdeti megilletődöttség után a második félidőben láttam több pozitívumot is, ilyen volt Pitzer Dominik kapusteljesítménye, Áldozó Soma meghatározó játéka, de a fiatalok is ügyesen mozogtak. A rájátszásban szeretnénk az alapszakaszban látott jó játékunkat ismét megmutatni, úgy érzem, ha teljes lesz a keret, erre meg is lesz minden esélyünk.

Pápai gólszerzők:
Áldozó Soma 9
Tóth Dávid 2
Farkas Patrik, Kis Gergő, Nagy Dominik, Zapletál Dávid, Koncz Benedek 1-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!