Közgyűlést tartott a Szabadgyalog SE


2016-01-26 13:44:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közgyűlést tartott a Szabadgyalog SE  főképe
A Helyőrségi Művelődési Otthonban közgyűlést tartott a Szabadgyalog Sakk Egyesület. A főbb napirendi pontok között a 2015-ös év beszámolója, a 2016-os évre vonatkozó tervek ismertetése illetve az erre az évre esedékes tagdíjak összegének megállapítása szerepelt. Az egyesület elnöke, Kiss Csaba az összejövetel után elmondta, az egyesület a 2016-os naptári évben pályázni fog az önkormányzat által kiírt éves sporttámogatásra valamint a terveik között szerepel támogatók felkutatása is.
- A megyei bajnokságban az első hely megszerzése a cél, ezért rögtön a hétvégén tehet is a csapat, lévén egy másik bajnokaspiráns otthonába utazunk Ajkára. A jövőben hosszútávra tervezünk az NB II-es bajnokságban, ezért a megyei rangadón mindenképp jó eredményben reménykedem – tette hozzá az elnök.
Az egyesület edzéseit továbbra is kedden és csütörtökön 14:30-tól 18 óráig a HEMO második emeletén tartja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!