A pápai hercegnő - Mihályfi Liza a Miss Tini Hungary


2016-01-22 21:22:53  | cikk: ha  | fotó: Bemer Miki, Paprika  | 


A pápai hercegnő - Mihályfi Liza a Miss Tini Hungary főképe

Minden lánynak van egy olyan korszak az életében, amikor királynő szeretne lenni. Ki ne vágyna arra, hogy csodaszép ruhákban pompázhasson, udvarhölgyekkel az oldalán? Aztán van, aki megelégszik egy szép jelmezzel farsangkor, de van, aki kitart az álmai mellett. Mihályfi Liza az utóbbi csoportba tartozik. Már kislányként is szép volt, aztán ahogy nőtt, egyre többen mondták, hogy modellként is boldogulhatna. Végül édesanyja és a barátok biztatására úgy döntött, hogy indul a 2015-ös Miss Tini Hungary-választáson.

Az első casting júniusban volt, aztán Liza a család nagy örömére bejutott a döntősök számára szervezett fotótáborba. Itt készültek fel a versenyzők a decemberi nagy megmérettetésre. Liza elmondta, hogy bár volt rivalizálás a lányok között, de közel sem annyira komoly, mint gondolta. Azt látta, hogy több esélyes is van a döntősök közt, ezért még nagyobb figyelmet fordított a felkészülésre. Mert hogy a győzelmet a szépségversenyeken sem adják ingyen. Liza rendszeresen járt (és jár most is) edzőterembe, valamint odafigyelt arra, hogy egészségesen táplálkozzon. Szerencsés alkat, így fogyókúráznia sosem kellett, bár az is tény, hogy a sport része az életének.

Liza itt már felszabadultan mosolyog, koronával a fején

A december 19-i döntő négy részből állt: a lányoknak bundában, bikiniben, kis- és nagyestélyiben is végig kellett vonulniuk a kifutón. A zsűri nézte természetesen a lányok testfelépítését, mozgását és nagy hangsúlyt kapott a természetesség: nem volt nyerő a póthaj, sem a túlzott smink és szolárium. Amikor a győztes kihirdetésekor meghallotta a nevét, Liza hirtelen el sem hitte, hogy jól hall, csak édesanyja boldog arcát látva értette meg: sikerült. Persze bízott abban, hogy teljesül az álma, ezért indult el a versenyen, s mint mondta, a győzelem pillanata leírhatatlan élmény.

Liza 17 éves. Bár hivatalosan ő Magyarország legszebb tinilánya, azért nem szállt fejébe a dicsőség. A barátai örültek a sikerének, de aztán az élet visszatért a régi kerékvágásba - majdnem. Hisz Liza a napokban írt alá egy szerződést a Miss Modellügynökséggel, mely 2017. december 31-ig szól. Ez is része volt a fődíjnak, járt a korona, a szalag, az öröm mellé. Így tehát Mihályfi Liza a közeljövőben felbukkanhat reklámokban, divatbemutatókon, fotózásokon is. Mint ahogy ott lesz a világversenyen is, melynek időpontja és helyszíne még nem ismert, csak annyit tudunk, hogy egy pápai lány fogja képviselni Magyarországot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!