Új kisbuszt vásárol a Kilián DSE


2016-01-21 12:31:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új kisbuszt vásárol a Kilián DSE főképe
Élve a társasági adó nyújtotta kedvezményekkel a támogatóknak köszönhetően a Pápai Kosárlabda Club, a Bakonyerdő Pápa és a Pápai Egyesített Labdarúgó Club mellett az elmúlt időszakban a Kilián DSE is jelentős támogatáshoz jutott - tudtuk meg Koncz Jánostól. A Kilián DSE edzője elmondta, minden egyesületnek, így a Kiliánnak is óriási segítség ez a lehetőség, hiszen enélkül nemhogy a versenyeztetés, maga a létezés is szinte lehetetlen lenne.
- Hét-nyolc versenycsapattal szinte minden hétvégén úton vagyunk, aminek összehangolása a szülők segítsége nélkül elképzelhetetlen lenne, ezért azt az elhatározást tettük a mostani pályázat során, hogy a TAO támogatásból megpróbálunk egy kisbuszt vásárolni. Legnagyobb örömünkre kaptunk is rá engedélyt, így a korábbi években már megszokott nyolc millió forint odaítélése és összegyűjtése mellett egy további nyolc milliós tárgyi eszköz beszerzése vált lehetővé, melyet egy kilenc személyes kisbusz vásárlására szeretnénk felhasználni, kizárólag saját célra, tehát az autót kölcsön-, és bérbe adni nem szándékozzuk - vázolta a terveket Koncz János, aki hozzátette, a tervek szerint már januárban az egyesülethez kerül az Opel Vivaro típusú jármű, és ezúton is szeretne köszönetet mondani azoknak a vállalkozóknak, magánszemélyeknek, akik támogatták a DSE-t, külön kiemelve dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkárt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!