Még várják az ajánlásokat a városi elismerésekre


2016-01-20 21:57:33  | cikk: HuHa  | 


Még várják az ajánlásokat a városi elismerésekre főképe
Érkezett már jelölés a március 15-én átadandó városi kitüntetésekre, de január végéig még van lehetőség arra, hogy a város életében kiemelkedő tevékenységet végző személyekre, szervezetekre, illetve a város jó hírnevének öregbítéséhez jelentős mértékben hozzájárulókra javaslatot tegyenek a magánszemélyek, civil szervezetek, illetve gazdasági társaságok – tájékoztatta hírportálunkat Unger Tamás alpolgármester.
-Január 31-ig várjuk az ajánlásokat a Pápa Város Érdemérem és a Pápa Város Díszoklevele kitüntetés adományozására. Mindkét elismerésre természetes személyeket, civil szervezeteket és gazdálkodó szervezeteket lehet jelölni, olyanokat, melyek Pápa városáért kiemelkedő tevékenységet végeztek, hozzájárultak a város fejlődéséhez.

Érdemérmet elsősorban a település jó hírnevének öregbítéséért, a város külvilággal való megismertetéséért adományoz a város, a díszoklevéllel pedig azokat a személyeket, szervezeteket ismerik el, melyek a város érdekében egy-egy meghatározott tevékenység – például egészségügy, művészet, közművelődés - terén nyújtottak kiemelkedő teljesítményt – magyarázta az alpolgármester.

Az írásos ajánlásokat a Városházán, dr. Áldozó Tamás részére lehet leadni, a kitüntető címekre javasolt személy, szervezet tevékenységének bemutatásával, az ehhez kapcsolódó esetleges dokumentumok csatolásával és a javaslat indoklásával.
-Minden évben maximum két érdemérem és öt díszoklevél adományozható, az elismeréseket a március 15-ei ünnepi rendezvényen adja át a város polgármestere – tette hozzá az alpolgármester.
Mint megtudtuk, az ajánlásokról a város képviselő-testülete zárt ülésen dönt, a kitüntetendők nevét természetesen a nyilvánossággal is ismertetik a döntést követően.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!