Két játékost igazolt a Perutz FC


2016-01-19 19:31:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két játékost igazolt a Perutz FC főképe
A felkészülés második hetét kezdte a tavaszi bajnokságra készülő Perutz FC. Ahogy azt korábban jeleztük, Marton Miklós napi egy edzést vezényel a keretnek, a csapat ezen a héten pedig lejátssza első felkészülési mérkőzését. A keret folyamatosan alakul, a legfrissebb hírek szerint Tóth Máté és Magasy Gergely jövője kérdéses, Szabó Bence pedig tanulmányai miatt nem tudja vállalni tovább a játékot. A vezetőség két új igazolást jelentett be, a Perutzban folytatja ugyanis pályafutását az Ausztriából érkező, csatár poszton bevethető Nemes Milán valamint az osztrák USC Pilgersdorf jobb oldali védője, Németh Máté. A Perutz FC szombaton Mórral játszik edzőmeccset, a találkozót 11 órai kezdéssel rendezik a stadionban.

Téli játékosmozgás a Perutz FC-nél:

Érkezők: Szabó Zoltán, Kovács Szabolcs, Iványi Martin (mindhárom Csorna), Nagy Péter (USV Burgauberg), Simon László (Ugod SE), Somogyi Richárd (Balatonfüred), Nemes Milán (Ausztria), Németh Máté (USC Pilgersdorf)

Távozók: Kincses Gábor, Forsthoffer Ákos, Pődör Szabolcs, Kálmán Norbert, Porcelán Kristóf, Róka Roland, Szabó Bálint, Szabó Bence, Tóth Máté (?), Magasy Gergely (?)

A Perutz FC felkészülési mérkőzései:
Január 23. (szombat) 11:00 Perutz FC – Mór (helyszín: Pápa)
Január 27. (szerda) 16:00 Perutz FC – Balatonfüred (helyszín: Pápa)
Január 30. (szombat) 11:00 Mór – Perutz FC
Február 3. (szerda) 16:00 Perutz FC – PELC U19 (helyszín: Pápa)
Február 6. (szombat) 11:00 Perutz FC – Celldömölk (helyszín: Pápa)
Február 10. (szerda) 18:00 Celldömölk – Perutz FC
Február 13. (szombat) 11:00 Balatonfüred – Perutz FC
Február 20. (szombat) Egyeztetés alatt
Február 27. (szombat) 15:00 Perutz FC – Balatonalmádi (bajnoki)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!