Megyei tollaslabda diákolimpia


2016-01-14 19:49:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei tollaslabda diákolimpia főképe
Hat korcsoportban, 54 induló részvételével rendezték meg a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében a megyei tollaslabda diákolimpia döntőt. A bajnokság célja a sportág népszerűsítése, a fiúk és lányok számára a sportolási lehetőség biztosítása és a területi döntőre az indulási jogosultság megszerzése volt, melyre a korcsoportok 1-4. helyezettjei juthattak tovább. Horváth Attila, a Versenybizottság elnöke arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a megszokott pápai és veszprémi versenyzők mellett idén Tapolcáról is érkeztek résztvevők, amivel szélesedett az általános iskolai paletta.
- Úgy látom, hogy a tapolcaiak között is vannak ügyes gyerekek, ők még a tanulás és a tapasztalatszerzés fázisában vannak, de látható, hogy jó úton haladnak, bízom benne, hogy a lendületük kitart, és szép sikereket érnek majd el a jövőben. Ami a pápaiakat illeti, a felkészülésünk folyamatos, igyekszünk úgy időzíteni az edzéseket, hogy a diákolimpiára kijöjjön a jó forma, így volt ez a megyei versennyel is, a rutinos versenyzőink hozták, amit tudnak, könnyedén jutottak tovább, sajnos néhány betegünk is van, bízom benne, hogy a területi versenyre 30-32 pápai tollaslabdázó azért továbbjut – bizakodott a verseny közepén a diákolimpia rendezője.
Pápai színekben végül 28-an jutottak tovább a területi fináléra, melyet február 6-án szintén a Weöres iskola tornatermében rendeznek meg. A megyei döntő végeredménye elérhető ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!