Generációk találkozása a VI. Pápai Regionális Zenésztalálkozón


2016-01-12 22:32:36  | cikk: pt  | 


Generációk találkozása a VI. Pápai Regionális Zenésztalálkozón főképe
Mostanra jól bevált, népszerű hagyománnyá vált Pápán, hogy az esztendő első péntekjén egy asztalhoz ülnek a zenészek, majd egy finom vacsora és néhány ital mellett megbeszélik a szakma, illetve a mindennapi élet ügyes-bajos dolgait. – Idén az év első péntekje január elsejére esett, és mivel szilveszterkor mi mindig dolgozunk, ezért jobbnak láttuk a következő hétre megszervezni az összejövetelünket – tudtuk meg Kovács Arnoldtól, a VI. Pápai Regionális Zenésztalálkozó főszervezőjétől.
– Győztes csapaton ne változtass! Ennek a gondolatnak a mentén nem változtattunk a találkozó eddig jól bevált helyszínén, illetve a muzsikát szolgáltató Gaál Szabolcs személyén sem. Emellett pedig a győztes csapat harmadik fontos összetevőjére, a jó társaságra sem lehetett panasz – fűzte hozzá mosolyogva.
A mostani alkalomra 70-en érkeztek Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala, valamint természetesen Veszprém megyéből, hogy aztán hajnalig tartó mulatozással töltődjenek fel az új év kihívásaira, fellépéseire. Persze jutott idő a beszélgetésre, tapasztalatcserére is, melynek során a fiatalabbak számos hasznos tanácsot szerezhettek be a szakma rutinos öreg rókáitól az egyik pápai étteremben tartott eseményen. – Az idei találkozó legfiatalabb résztvevője 17, míg a legidősebb 61 éves volt. Öröm volt látni a generációk találkozását, illetve azt, hogy az egyes korosztályok képviselői remekül megtalálták egymással a közös hangot. Ez is a céljaink között szerepelt a rendezvény életre hívásakor – árulta el Kovács Arnold, akinek most is Pap Attila segített a zenésztalálkozó megszervezésében.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!