Somogyi Zoltán lett a Tapolcafői Kertbarát Kör új elnöke


2016-01-07 00:36:56  | cikk: pt  | 


Somogyi Zoltán lett a Tapolcafői Kertbarát Kör új elnöke főképe
A Tapolcafői Kertbarát Kör Közhasznú Egyesület vezető tisztviselőinek az alapszabályban meghatározott három évre szóló mandátuma 2015 decemberében lejárt. Horváth Endre megalakulása óta, közel hét éve vezette a civil szervezetet, ám most fáradtságára, egészségi állapotára való tekintettel nem fogadta el a jelölést és lemondott elnöki tisztségéről. A legutóbbi közgyűlésen az egyesületi tagok egyöntetűen Somogyi Zoltán alapító tagot, korábbi elnökségi tagot választották meg elnöknek. A választás eredménye alapján továbbra is elnökségi tag maradt Bali Istvánné, Banai Ferencné, valamint Nagy Lajos, Somogyi Zoltán helyét pedig Kiss Zoltán vette át az elnökségben.
Az új egyesületi vezető javaslatot tett, hogy a kertbarát körben kifejtett áldozatos társadalmi munkájáért, illetve az egyesület elismertségéért, eredményességéért végzett kiemelkedő tevékenységéért Horváth Endrét tiszteletbeli elnökké válassza meg a tagság. A közgyűlés elfogadta a javaslatot, a leköszönő elnök a kertbarátok hagyományos évzáróján vette át a tiszteletbeli elnöknek járó oklevelet utódjától, míg Bali Istvánné és Banai Ferencné a tagság nevében ajándékkosárral mondott köszönetet Horváth Endrének.
A rendezvényen – a korábbi évekhez hasonlóan – az ifj. Bali István által összeállított vetített képsorokkal emlékeztek meg a 2015-ös esztendőben végzett tartalmas munkáról, majd a 40 (Goda Szilárd, ifj. Kovács Zoltán) és a 60 éves (Fehér Viola, Kiss Ernőné) kertbarátokat köszöntötte a tagság. Vacsorának Nagy Gábor által készített sült kolbászt szolgáltak fel, a jó hangulatot pedig a Kiss Ernőnek köszönhető zenekar biztosította.
– A Tapolcafői Kertbarát Kör köszöni mindenkinek a 2015-ben végzett munkáját, és köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik adójuk egy százalékának felajánlásával támogatták az egyesületet. Külön hálásak vagyunk azoknak, akik felhívásunkra társadalmi munkájukkal a Tapolcafői Forrás Tanösvény szebbé tételéért munkálkodtak – fogalmazott Somogyi Zoltán. Mint mondta, a Tapolcafői Kertbarát Kör 2016-ban első alkalommal január 27-én ül majd össze.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!