Sikeresen pályázott a Pápai Kosárlabda Club


2016-01-06 20:23:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sikeresen pályázott a Pápai Kosárlabda Club főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club és a Bakonyerdő Pápa mellett a Pápai Kosárlabda Club is sikeresen élt a társasági adó nyújtotta kedvezményekkel. Hernádi Tamás, a klub elnöke érdeklődésünkre elmondta, ugyanúgy, mint a tavalyi évben 19 millió forint volt a pályázatuk összege, melyet 100 százalékban sikerült lehívniuk.
- Az összeget a pályázatban leírtaknak megfelelően különböző jogcímekre használhatjuk fel, ilyen például a versenyeztetés valamint az utánpótlás-nevelés feladatainak ellátása. Ez a pénzösszeg a szorosan hozzánk tartozó hét utánpótlás csapatunkra használható fel, de az évek alatt sikerült egy megyei utánpótlás-bázist is kiépíteni, így az ő munkájukat is tudjuk támogatni. Évről-évre hatalmas segítség számunkra a kormány által biztosított TAO pályázat, hisz ez a pályázat és Pápa város önkormányzatának támogatása, valamint a szponzori bevételeink biztosítják a klub számára működésünk lehetőségét. Köszönettel tartozunk dr. Kovács Zoltán államtitkár úrnak, aki az elmúlt évekhez hasonlóan idén is segítségünkre volt a támogatók felkutatásában.

A pápai kosárcsapat január 22-én játssza következő hazai mérkőzését, pénteken 18 órától Oroszlány lép a Sportcsarnok küzdőterére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!