A Bakonyerdő Pápa idén is sikeresen pályázott


2016-01-05 12:09:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Bakonyerdő Pápa idén is sikeresen pályázott  főképe
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnak a társasági adó nyújtotta kedvezményeket kihasználva közel 100 millió forint értékben sikerült támogatást összegyűjtenie. A látványsportágakba a kézilabda is beletartozik, a Bakonyerdő Pápa a kezdetektől fogva él a kormány nyújtotta lehetőséggel, az elmúlt évben például 11,5 millió forintot sikerült összegyűjteniük, és ahogy azt Kapcsándi Zsolt utánpótlás-képzés vezetőtől megtudtuk, a tendencia, miszerint évről-évre növekszik a támogatásuk összege, az idei pályázatban sem szakadt meg.
- A rendelkezésre álló 13 millió forintból megközelítőleg 12 millió forintot sikerült lehívnunk, amivel nagyon meg vagyunk elégedve. A felhasználás feltételei szigorúak, idén is sportfelszerelésekre, sporteszközökre, utaztatásra illetve a bajnoki mérkőzésekkel kapcsolatban felmerülő költségekre fordítjuk a pénzt, szeretnénk az eddig megszokott szintet fenntartani. Az elmúlt két évhez hasonlóan az elnyert összeget az utánpótlásra fordítjuk, a serdülő és junior csapat aktív tagjainak igyekszünk minden feltételt megadni ahhoz, hogy az edzéseken és a mérkőzéseken a lehető legoptimálisabb feltételek mellett kézilabdázhassanak. Végezetül ezúton is szeretném megköszönni a cégek, társaságok segítségét, belénk fektetett bizalmát.
A klub számára január 6-án a serdülők mérkőzésével indul a szezon, a felnőttek és juniorok február második felében lépnek ismét pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!