A bringó hintó menetre kész…


2015-12-31 15:08:11  | cikk: HuHa  | 


A bringó hintó menetre kész… főképe
Bár valóban menetre készek, de csak tavasszal jön el a szezonjuk azoknak a bringó hintóknak, melyeket a karácsony előtti napokban szállítottak le az Esterházy-kastély udvarára. A főúri épület teljes felújítását lehetővé tevő Turisztikai attrakciófejlesztés Pápán című európai uniós projekt eszközbeszerzése között szerepelt a városnéző kerékpárok vásárlása. Molnár Istvántól, a városfejlesztési osztály vezetőjétől megtudtuk, tíz darab bringó hintót szereztek be a projekt keretében, melyeket a városnézéshez használhatnak majd a látogatók.

Próbaúton a bringó hintó a két városvezetővel
A bringóhintók között vannak nyolc személyes családi kerékpárok, négy személyes modellek és egészen kicsi, óvodásoknak valók is. Szabó László, a szállító cég ügyvezetője érdeklődésünkre elmondta, a bringó hintók nagyon népszerűek, kényelmes és különleges városnézést tesznek lehetővé, használatuk pedig egészen egyszerű, hiszen nem kell hozzá egyensúlyérzék, mint a biciklikhez, csak tekerni és kormányozni kell.
A bringóhintók tavasztól állnak szolgálatba.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!