Jelentős TAO-s pénz kerül a PELC-hez


2015-12-28 16:27:11  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Jelentős TAO-s pénz kerül a PELC-hez főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club az idei társasági adó nyújtotta kedvezményeket szinte teljese mértékben ki tudta használni, minderről a megújult honlap adott részletes tájékoztatást. A közleményből kiderül, a támogatóknak köszönhetően 100 millió forintot meghaladó összeggel gazdálkodhat a klub, mely hozzájárul ahhoz, hogy az egyesület tagjai a lehető legjobb körülmények között sportolhassanak.
- Örömmel hirdetjük, hogy támogatóinknak köszönhetően a számunkra a Magyar Labdarúgó Szövetség által engedélyezett 96.845.545 forint társasági adó támogatást szinte teljes egészében sikerült összegyűjtenünk, sőt a még be nem szedett 1.250.000 forintra is van már támogatónk – újságolta örömmel a honlap. Nagyon köszönjük a támogató cégek, gazdasági társaságok tulajdonosainak, vezetőinek, döntéshozóinak, hogy minket találtak érdemesnek a támogatásra és segítik a PELC színekben labdát rúgó 400 fiatalt abban, hogy egyre jobb körülmények között sportolhassanak, a sport sajátos és egyedi eszközeinek segítségével fejlesszék testi-lelki egészségüket. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik segítségünkre voltak a támogatók megtalálásában, elsősorban dr. Kovács Zoltán államtitkár úrnak, dr. Áldozó Tamás polgármester úrnak, Rádi Róbert ügyvezető úrnak (Pápai Városfejlesztő Társaság Kft.) és minden segítő szándékú közreműködőnek. Igyekszünk a lehető legjobban sáfárkodni a támogatással és honlapunkon folyamatos tájékoztatást adunk a felhasználásról, fejlesztésekről, egyesületi életünkről.
A honlap kitér arra is, hogy az úgynevezett kiegészítő sportfejlesztési támogatás befizetésekből további körülbelül 10.000.000 forint érkezik még támogatóiktól/szponzoraiktól.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!