Övvizsgával zárták az évet


2015-12-28 15:49:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Övvizsgával zárták az évet főképe
Egy rendkívül sikeres évet zárt a szokásos, év végi övvizsgájával a Bakony Judo Klub. A 2015-ös esztendő második, és egyben utolsó övvizsgájára elfogadta a meghívást Pákozdi Csaba, a Regionális Dan Kollégium elnöke is. Balikó András arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy ezen az eseményen elsősorban fehér, citromsárga és narancssárga övre vizsgáztak a kicsik. Az izgalom elég nagy volt, hiszen ez az alapfokú próba a többségnek az első megmérettetési lehetőség volt.
- Az elmúlt héten a homokbödögei csoportot Farkas Zolán készítette fel, végül 17-en tettek sikeres vizsgát, nagyon szép „munkákat” láttunk a gyerekektől, akik nagyon lelkesen, szorgalmasan készültek a felmérőre. A Küzdősport Centrumban 18-an adnak számot tudásukról elméleti és gyakorlati szinten, a felkészülés elég feszített tempójú volt, hiszen nem könnyű gyakran ovis korú piciknek átadni az alapokat, nagy kihívás oktató és tanuló részéről egyaránt, de szerencsére a vizsgadrukk jó hatással van rájuk – tette hozzá Balikó András.

A sikeres vizsgát tettek névsora:

6kyu
Somogyi Bernárt
Tóth Fruzsina
László Réka
Németh Soma
Kiss Ármin
Molnár Bence
Pongrác Veronika Dóra
Horváth Áron
Horváth Barnabás
Varga Luca
Palánki Dávid
Bálint Szilveszter
Derczó Bence
Károlyi Miklós
Ősz Regina
Geiger Máté
Pálfy Bianka
Ihász Kristóf
Varga Domos
Török Dávid
Németh Zsófi
Haraszti Verita
Banai Adrián
Farkas Fanni
Ősz Adrián
Károlyi Mihály
Rajkovics Adrián
Somogyi Martin
Schuszter Dóra
Palánki Dávid
Bálint Szilveszter

5kyu
Tugya Anna
Buday Levente

4kyu
Kiss Márton
Füstös István

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!