Szűcs Lajos Véber NB III-as csapatához igazolt


2015-12-20 16:05:17  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: dpase.hu  | 


Szűcs Lajos Véber NB III-as csapatához igazolt főképe
Távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros csapatától Szűcs Lajos. A rutinos kapus elfogadta ugyanis az NB III-ban szereplő Rákosmente KSK ajánlatát, ahol szakmai igazgató és központi kapusedző lesz – írja a dpase.hu. Az NB II-es csapat kapusát és kapitányát a közelmúltban megkereste az NB III-ban szereplő Rákosmente KSK vezetősége, hogy vállalja el a szakmai igazgatói és a központi kapusedzői posztot. A veterán futballista pedig igent mondott a felkérésre, ahol többek között volt pápai edzőjével, Véber Györggyel és korábbi pápai csapattársaival, Király Botonddal és Markek Tamással dolgozhat együtt.
- Személyes tárgyalást kértem Dobos Barna klubigazgatótól, hogy a hátralévő féléves szerződésem ellenére engedje meg, hogy 2016. január 1-től visszatérjek nevelőegyesületemhez. Ez egy szép feladat, szép kihívás, és elvállaltam a felkérést. Nagyszerűen éreztem magam Dunaújvárosban, kiváló közösségben dolgozhattam, de az én koromban már az aktív futball utáni életre is gondolnom kell. Dobos Barnával és a dunaújvárosi klubbal is korrekt viszonyban válunk el és én szeretném is fenntartani ezt a jó kapcsolatot. Vegyes érzésekkel távozom, mert jól éreztem magam itt, de szerettem volna, ha a csapat előrébb végez a bajnokságban. Tudomásul kell venni, hogy nem leszek fiatalabb és lokálpatriótaként megtiszteltetés, hogy a XVII. kerületi klubhoz szerződhetek – nyilatkozta a kapus.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!