Karácsony a Tarczyban


2015-12-19 19:57:16  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsony a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már évek óta hagyomány, hogy karácsony előtt az iskola diákjai ünnepi műsorral kedveskednek szüleiknek, nevelőiknek és a nyugalmazott pedagógusoknak.
Venczel Csaba igazgató elmondta, a program minden évben családias légkörben zajlik. Karácsony környékén egy békés, kellemes együttlét fontos, hogy rendelkezésre álljon, ahol mindenki egy kicsit megállhat, s beszélgethet, ráhangolódhat a közelgő ünnepre.
A színvonalas műsorban az iskola énekkara és színjátszó csoportja működött közre, melyben Jézus Krisztus születését elevenítették fel, amit nemrégiben a Hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyán már bemutattak a tanulók, nagy sikerrel. A karácsonyi összejövetel különlegességét az adta, hogy a kórusban volt tarczysok is énekeltek, akik mára már a Türr Gimnázium és a Közgáz tanulói.
A rendezvényt jelenlétével megtisztelte Egyházi Andrea, a KLIK pápai tankerületének igazgatója, Bognár József nyugalmazott igazgató, Huszár János helytörténész, az iskola volt diákja, Mrs. Bobbi Nitz, aki Trevor Nitz, a Nehéz Légiszállító Ezred parancsnokának felesége, valamint Kádi Attiláné Patus Viktória, a Szülői Munkaközösség elnöke is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!