Karácsonyváró a Pegazusban


2015-12-19 16:32:29  | cikk: ha  | 


Karácsonyváró a Pegazusban főképe

A Pegazus Színház hagyományai közé tartozik, hogy az ünnepek előtt családi napokat szerveznek. A sorból természetesen a karácsony sem maradhat ki. Idén is színes programokkal, gyönyörűen dekorált színházbelsővel, finom étellel-itallal várták a gyerekeket és szüleiket. Ezúttal a családi alkalom ingyenes volt, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete támogatásának köszönhetően.

A kézműves játszóházban ezúttal készült angyalka és mézeskalácsot is díszíthettek a látogatók. A családi nap előadása a Majomparádé című bábburleszk volt, mely a dzsungel titokzatos és időnként félelmetes világába repítette el a nézőket, de Sarkadi-Nagy László darabjából kiderült, hogy a barátok minden nehéz helyzetben kisegítenek a bajból. Az előadás után ügyességi próba és interaktív játék zárta a programot.

A családi nap is a gyerekekről és a játékról szól a Pegazus Színházban


Végh Zsolt ügyvezető igazgató elmondta, hogy bár egy színház esetében elsősorban évadokban gondolkodnak, azért a 2015-ös esztendőre visszatekintve úgy véli, az a legfontosabb, hogy érzik a közönség szeretetét és ez minden nehézségen átsegíti a pápai Pegazust.

A következő hetekben a Pegazus Színház társulata is jól megérdemelt pihenőjét tölti majd, aztán január végén ismét egy új előadással, a Csipkerózsikával várják kis nézőiket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!