Karácsonyi ünnepség a Hét Csillag Egyesületnél


2015-12-19 11:53:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Karácsonyi ünnepség a Hét Csillag Egyesületnél főképe
Támogatók, barátok és természetesen az egyesület tagjai részvételével rendezték meg a Jókai utcai edzőteremben a Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület hagyományos karácsonyi ünnepségét. A rendezvényre az egyesület sportolói mellett támogatók is elfogadták a meghívást, tiszteletét tette Neubauer Károly, Szűcs Balázs, Koloványi Attila, Pillér Gábor, Balikó András, Vida Anna, Hujber András és Kincses László. Az egyesület kulturális és sport vonalon egyaránt mozgalmas évet tudhat maga mögött, hiszen ebben az esztendőben összesen 61 rendezvényen vett részt. Az ünnepségen Laki Mónika Demjén Ferenc: Kell még egy szó című dalát énekelte, majd Kincses László Fekete István: Roráte című novelláját adta elő. Ezt követően az egyesület elnöke, Pintér Péter értékelte a 2015-ös évet és adott át ajándékokat az egész éves munkáért az arra legérdemesebbeknek.
- Egy rövid kis műsorral készültünk, mely remélhetőleg lelki feltöltődést ad mindenki számára. Az idei év is elég eseménydús volt, az edzések mellett 61 rendezvényt szerveztünk vagy működtünk rajta közre, így minden hétre jutott elfoglaltság. Nyolc versenyen vettünk részt, ami az előző évhez képest némi emelkedést mutat, bízom benne, hogy a rutint megszerezve jövőre akár nemzetközi versenyen is meg tudjuk állni a helyünket. Kilenc szemináriumon és edzőtáborban voltunk jelen, hosszú idő után ismét teljesítménytúrákra is vállalkoztunk, de ne feledkezzünk meg természetesen a húsz éves jubileumi ünnepségről sem, mely az év egyik fénypontja volt, és a meghívott vendégeinktől nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. A jövő évre is sok tervünk van, többek között szeretnénk elindítani Győrben és Dunaújvárosban is egy-egy szakosztályt.
Egész éves, kiemelkedő munkájáért ajándékot vehetett át Márkus Dominik, Horváth Gergő, Császár Miksa és Buti István. Az egyesület idén is ostormenettel vezeti fel a szilveszteri futóversenyt, a hatodik alkalommal megrendezendő esemény 13:30-tól a Március 15. tér – Fő utca – Fő tér útvonalon tekinthető meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!