Ellátottaikkal ünnepeltek


2015-12-19 11:38:01  | cikk: Babos Petra  | 


Ellátottaikkal ünnepeltek főképe
Pénteken délután a Kékfestő Múzeumban tartotta hagyományos adventi rendezvényét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pápai Támogató Szolgálata. A rendezvényre a szolgálat ellátottait és családtagjaikat várták.
A megjelenteket Pintér-Papp Eszter, a támogató szolgálat vezetője köszöntötte, majd a Szent István Római Katolikus Általános Iskola színjátszói adták elő a Megváltó születésének történetét, Schrei Balázs fiatalos feldolgozásában. A rendezvény második részében a Munkácsy Zenestúdió adott karácsonyra hangoló műsort. A kulturális programot követően a támogató szolgálat munkatársai ajándékcsomagot adtak át ellátottaiknak.
Pintér-Papp Eszter elmondta, kilencedik alkalommal rendezték meg adventi programjukat, melyen minden évben megemlékeznek a támogató szolgálat december 1-jei „születésnapjáról”, a december 3-i Fogyatékos Emberek Világnapjáról, és természetesen a közelgő ünnepekre is készülnek. Az idei évben a Máltai Szeretetszolgálat decemberi pápai programjainak szervezésében és lebonyolításában nagy segítséget kaptak Mészárosné Varga Veronikától, akinek a szolgálatvezető köszönetét fejezte ki.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!