Jó tanuló, jó sportoló díjátadó


2015-12-18 20:45:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jó tanuló, jó sportoló díjátadó főképe
Hagyomány városunkban, hogy az év végéhez közeledve Pápa Város Önkormányzata díjazza azokat a diákokat és felkészítőiket, akik az adott évben a sport-és/vagy a tanulmányok terén kiemelkedő országos eredményeket értek el. A tradíció idén sem szakadt meg, a Sportcsarnokban közel 330 diák vehetett át elismerést a polgármestertől. Az ünnepség a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola 5. évfolyamos zumba szakkörének bemutatójával indult, majd az iskola lány tornászainak zenés gimnasztika műsorát láthatták a jelenlévők. A műsor zárásaként táncos-zenés összeállítást tekinthettek meg a 7. osztályosok előadásában. Ezt követően dr. Áldozó Tamás szólt az egybegyűltekhez, aki azt mondta, minden közösségnek kötelessége, hogy megbecsülje azokat a tehetségeket, akik tehetségeikkel képesek élni, és azt munkával, tanulással ki tudják egészíteni.
- Ezek a tehetségek később a közösség példaképeivé válnak, akiket remélhetőleg minél többen követni szeretnének. A mai napon 330 fiatal pápai tehetséget köszöntünk, örülök annak, hogy ilyen sokan vannak, és tehetségük ilyen sok formában mutatkozik meg. Mellettük természetesen az intézményeket és egyesületeket is elismerés illeti, hiszen megfelelő körülményeket biztosítanak ahhoz, hogy a fiatalok megmutathassák magukat, és a szülőkről se feledkezzünk meg, akik készek arra, hogy megteremtsék azokat a feltételeket, melyek szükségesek ahhoz, hogy a diákok az eredményeket fel tudják mutatni. Kívánom, hogy elődeikhez hasonlóan a mostani fiatalok is messzire jussanak el és öregbítsék városunk hírnevét.
A polgármester végezetül mindenkinek boldog karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánt. Az ünnepség állófogadással ért véget. A szervezők kérik, hogy a díjazottak átvételi elismervényeiket 2016. január 15-éig a Polgármesteri Hivatal titkárságához juttassák el, azok, akik díjaikat a rendezvényen nem tudták átvenni, január 15-ig személyesen vagy meghatalmazottjaikon keresztül szintén a titkárságon megtehetik.

A díjazottak névsora elérhető ITT és ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!