Vagyunk olyan erősek, hogy nem hátrálunk meg! - Jobbikos lakossági fórum


2010-03-28 01:57:45  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Vagyunk olyan erősek, hogy nem hátrálunk meg! - Jobbikos lakossági fórum főképe
Kampányrendezvényeik finisében a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete Balczó Zoltánt, a párt országos alelnökét és európai parlamenti képviselőjét látta vendégül lakossági fórumán. Az ún. nemzetébresztő fórumon Orbán Imre helyi elnök köszöntötte a megjelenteket, majd Szabó Ferenc, az Élő Zászló mozgalom elindítója beszélt kezdeményezéséről. Szabó Ferenc azt hangsúlyozta, hogy mindenkinek fel kell vállalnia magyarságát, az emberek legyenek büszkék hovatartozásukra, s mindezt a szélben lengedező magyar zászló erősítse házaik falára tűzve.
Ezt követően Ferenczi Gábor, a Jobbik Veszprém megyei elnöke lépett a mikrofonhoz, aki beszédében az újonnan alakuló szervezetek megnövekedett számára utalt, s buzdította a választópolgárokat, hogy voksukat a Jobbik mellett tegyék le. Az elnök hozzátette, 2006. október 23-a óta újra forradalmi időket él Magyarország, ugyanakkor elkezdődött a magyarság ébredése is. A nemzeti oldal egyre erősödik, és van olyan erős, hogy nem hátrál meg a vádak kereszttüzében – hangsúlyozta Ferenczi Gábor.
A programon felszólalt Erőss Bulcsú országgyűlési képviselőjelölt is. A fórumon elismételte a legutóbbi sajtótájékoztatójukon elhangzottakat, miszerint vitára hívta a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjét, ezt azonban dr. Kovács Zoltán határozottan elutasította. Erőss Bulcsú szólt arról is, hogy Orbán Viktor az egyik lapban úgy fogalmazott, hogy a Jobbik rendezetlen párt és tele van botrányos ügyekkel. A jobbikos jelölt erre reagálva – ahogy fogalmazott – „fideszes botrányokat” részletezett, majd a legnagyobb ellenzéki párt programját minősítette.
A képviselőjelölt beszédét követően Orbán Imre helyi elnök, kampányfőnök olvasta fel a választópolgárokhoz írt nyílt levelét, melyben az elmúlt évek pártpolitikai csatározásait elevenítette fel, s hozzátette, ha ősszel bekerülnek az önkormányzatba, első dolguk a pályázatok, különféle építési engedélyek és egyéb szerződések átvizsgálása lesz.
A rendezvény vendége volt Balczó Zoltán is, aki előadásában kiemelte, a Jobbik képviselői közel 4000 lakossági fórumot szerveznek annak érdekében, hogy találkozzanak a választópolgárokkal és személyesen ismertessék a párt választási programját. Balczó Zoltán a Jobbik programjának legsarkalatosabb kérdéseit tárgyalta előadásában.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!