A nyugdíjas egyesület pályázaton nyert az adventi programokra


2015-12-17 20:35:52  | cikk: Babos Petra  | 


A nyugdíjas egyesület pályázaton nyert az adventi programokra főképe
Pápa Város Önkormányzatának segítségével a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete, mint a város legnagyobb létszámú civil szervezte, pályázatot nyújtott be, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-hez adventi programok megvalósítására. A sikeres pályázatnak köszönhetően advent utolsó hétvégéjének két napját, szombatot és vasárnapot tudták megtölteni színes, változatos programokkal, egyeztetve a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központtal.
Baán Éva, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének elnöke úgy gondolja, hogy advent negyedik hétvégéjének programkínálata gyerekeknek, felnőtteknek, fiataloknak és időseknek egyaránt változatos és kiváló kikapcsolódást nyújt egy-egy pohár meleg ital mellett.
- Szombaton már délelőtt a Pegazus Színház karácsonyi családi napjával kezdődik a program, ami természetesen ingyenes lesz. Este a kastély udvarán felállított sátor színpadán Csengeri Attila és a Triász zenekar lép majd fel. Vasárnap az Akkerdeeon győri harmonika zenekar, a Tánc-Lánc táncosai, a 701-es zenekar, Vincze Lilla és a Cimbaliband karácsonyi műsora szórakoztatja a vásárba látogatókat. Sok szeretettel várunk mindenkit – mondta Baán Éva.
Szabadkai Verita, a JMSZK igazgatója a nyertes pályázathoz gratulált, majd hozzáfűzte, lehetőségük nyílt infrastrukturális fejlesztésre is, így négy darab infrahősugárzót vásároltak, melyek majd a jövőben is garantálják hideg időben is az akusztikus hangszerekkel érkezők fellépését a színpadon.
Az adventi rendezvénnyel nem érnek véget a programok, hiszen szilveszterkor is számos programmal és fellépővel várják az érdeklődőket a város Fő terére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!