Megyei rangadóval búcsúzik az évtől a Concordia Motax KC Pápa


2015-12-17 17:56:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei rangadóval búcsúzik az évtől a Concordia Motax KC Pápa főképe
Idei utolsó mérkőzésére készül a Concordia Motax KC Pápa, melyen az ellenfél a listavezető, megyei rivális Veszprém lesz. A hazaiak legutóbbi két meccsükön értékes győzelmeket arattak, a Törökbálint és a Győr ellen is alázatos csapatjátékot és kiemelkedő egyéni teljesítményeket láthattunk tőlünk, így 4:4-gyel a hetedik helyen állnak. Amennyiben a mieink ismét elkapják a fonalat, akkor szoros, kiélezett meccsre számíthatunk. A Veszprémnek ugyanakkor kiváló szezonja van. Erős, egységes csapat, amely minden mérkőzésén jó teljesítményt nyújt, nem véletlenül vezetik a csoportot hét győzelemmel és mindössze egy vereséggel. A megyeszékhelyiek a legtöbb pontot dobták és a harmadik legkevesebbet kapták az első nyolc fordulóban, kiváló együttes, amely az elmúlt héten 103 ponttal terhelte meg a Baja kosarát. Természetesen a megyei rangadó jelző ennek ellenére sem túlzó, a felek mindig parázs mérkőzéseket játszanak. Remélhetőleg a szombaton 18 órakor kezdődő találkozóra megtelik a Sportcsarnok, és a közönség hatodik emberként segíti majd a csapatot.
- Nagyon nehéz meccset várok a listavezető ellen, amely tele van jó játékosokkal. A két klub között elég feszült a hangulat. Mindig parázs mérkőzést játszunk egymással, most is erre számítok. Még mindig sok sérültünk van, Bereczky, Kacskó, Karagity még nem bevethető, Rédei betegségből tért vissza, Kutasi nem 100 százalékos, de már játszhat - értékelt a meccs előtt Vajda József.
A találkozót december 19-én, szombaton 18 órától rendezik a Városi Sportcsarnokban, a belépés díjtalan.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!