Sikeres évet zárt a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat


2015-12-16 20:17:29  | cikk: Babos Petra  | 


Sikeres évet zárt a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat főképe
Ma délután tartotta az idei utolsó ülését a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat. A gyűlésen elfogadták Pápa Város Önkormányzatának Szolgáltatástervezési Koncepcióját, majd jogszabályi előírásoknak megfelelően jóváhagyták a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. évi belső ellenőrzési ütemtervét. A képviselők elfogadták a Helyi Esélyegyenlőségi Program felülvizsgálatát is.
Megtárgyalták, hogy a múlt szombaton tartott adventi hangversenyük sikeres volt. A teltházas rendezvénynek idén is a Szent József-kápolna adott otthont, ahol felléptek a Vajda Péter lakótelepi óvoda Rozmaring csoportjának apróságai, a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola tanulói és nevelői, valamint a Gannai Asszonykórus is énekelt.
Pillerné Fódi Ilona elnök érdeklődésünkre elmondta, a nemzetiségi önkormányzat a 2015. évet sikeresen zárta, programjaikat maradéktalanul megvalósították. Remélik, a jövő évük is rendezvényekben gazdag lesz, hiszen akkor ünneplik majd a kitelepítés 70.évfordulóját, melyre nagyszabású rendezvénysorozatot állítanak össze.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!