Karácsonyi ajándék 450 pápai gyermeknek


2015-12-16 20:15:38  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi ajándék 450 pápai gyermeknek főképe
Szépen feldíszített karácsonyfa, ünnepi műsor és ajándékcsomag várta ma délelőtt azt a 450 gyermeket, akik meghívást kaptak Pápa Város Önkormányzata és a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ hagyományos karácsonyi ünnepségére.
Unger Tamás alpolgármester köszöntötte a szép számban megjelent gyerekeket. Mint mondta, a karácsony egy csoda, egy közös élmény.
-A karácsony olyan szent pillanata, amikor az idő kizökken a rendes folyásából. Ilyenkor érzékenyebbek, befogadóbbak vagyunk, mint bármikor máskor. Ti, gyerekek máshogy várjátok az év egyik legszebb ünnepét, hiszen minden gyermek, amire vágyik, azt teljes lényével várja, s amit kap, azt teljes személyiségével befogadja, magáénak érzi – mondta az alpolgármester, majd boldog, békés karácsonyt és sikerekben gazdag újévet kívánt mindenkinek.
A köszöntő után a Tarczy Lajos Általános Iskola szívmelengető előadását láthatták a résztvevők, melyben az énekkar, a színjátszó csoport és a versmondók szerepeltek.
A tarczysok színvonalas összeállítása
A rendezvényen 240 iskolás és 210 óvodás vehette át az ajándékcsomagját Pápa Város Önkormányzatának jóvoltából. A meglepetéscsomagban édesség mellett természetesen az óvodásoknak plüss állat, míg az iskolásoknak ceruza, füzet és könyv lapult.

Képek:


Címkék: karácsony
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!