Döntetlen az ETO Parkban


2010-03-28 01:50:38  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Döntetlen az ETO Parkban főképe
A Lombard Pápa tegnap 16 órától a Győri ETO stadionjában kezdte négymeccses idegenbeli túráját. Véber mester ígéretéhez híven csak egy ponton módosította múlt heti kezdőcsapatát, a sárga-feketék a Szűcs, Venczel – Tóth – Farkas – Rajnay, Varga - Gyömbér – Heffler, Jovánczai – Bárányos – Bali összeállításban futottak ki a zöld gyepre. A hazaiak szerezhettek volna vezetést a mérkőzés elején, egy szögletet követően Kiss lövését védte Szűcs, a kipattanó után Fehér ismételt, a pápai hálóőr még ezt is védeni tudta, Eugene ugyan a gólvonal mögé juttatta a labdát, de Vad II játékvezető les miatt nem adta meg a találatot. A félidő vége előtt nem sokkal megszerezte a vezetést az ETO, Pilibaitis jobboldali beadását Tokody visszafejelte az érkező Kink elé, aki 18 méterről ballal a jobb felsőbe bombázott, Szűcs tehetetlen volt. A második játékrészben 53. percében a Győr megduplázhatta volna előnyét, ám Nicorec lövése a keresztlécen csattant. Tíz perccel a lefújás előtt Bárányos szabadrúgását védte bravúrral a Sztevanovicsot helyettesítő Sánta András, de 1 perccel később már ő is tehetetlen volt, egy védőről lepattanó lövést Orosz váltotta gólra. Több találat már nem esett a találkozón, összességében elmondható, hogy igazságos eredmény született.

Véber György: - Jó mérkőzést láthatott a közönség. Az első félidőben többször megzavart minket az ETO. A második játékrészben rendeztük sorainkat és körülbelül azt játszotta a csapat, amit elvártam tőlük. Reálisnak tartom az eredményt.

Pintér Attila: - Jól kezdtük a mérkőzést, voltak lehetőségeink, ezekből meg is tudtuk szerezni a vezetést, amit növelhettünk is volna, de ez nem sikerült. Nagyon elkerülhető gólt kaptunk. Összességében hiányzik a két pont, de a Pápa is sokat tett az egy pontért.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!