A Türr és a Közgáz utazik a megyei futsal döntőre


2015-12-16 14:54:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Türr és a Közgáz utazik a megyei futsal döntőre főképe
Mind a hat városi középiskola részt vett a Sportcsarnokban rendezett városi futsal labdarúgó diákolimpián, mely arról döntött, mely két csapat képviseli Pápa városát a megyei finálén. Két hármas csoportban körmérkőzést játszottak a résztvevők, az A csoportba a Mező, az Acsády és a Közgáz került, a B-be pedig a Petőfi, a Türr és a Református. Kiegyenlített, szoros mérkőzéseket láthattunk, több alkalommal csak a büntetőrúgások döntöttek, a legjobb négy között a Közgáz a Petőfivel, a Türr a Mezővel meccselt, az elődöntőkben szintén a hat méteresek döntöttek, hiszen előbbi meccsen 3-3, utóbbin 1-1 állt az eredményjelzőn a 2x12 perces játékidőt követően. A büntetőknél a Közgáz és a Türr célzott jobban, így ez a két iskola csatlakozik a megyei mezőnyhöz, a döntőt 4-1-re a Türr nyerte, harmadik helyen a Petőfi végzett.
- Örülök, hogy a bajnokságok végeztével is még mind a hat középiskola mozgósítani tudta a PELC-es diákjait, és eljöttek a vetélkedésre – nyilatkozta Koncz János, a Pápai Diáksport Bizottság középiskolai felelőse. Úgy gondolom, a Türr és a Közgáz is megérdemelten jutott tovább, papírforma eredmény ez, hiszen ez volt a két legerősebb csapat. Arra a kérdésre, hogy a megyein mit várhatunk e két együttestől nehéz válaszolni, ez egyrészt sorsolás, másrészt formafüggő, de bízom benne, hogy sikeresek lesznek a pápaiak és az országoson is szoríthatunk értük.

Végeredmény:
1. Türr István Gimnázium és Kollégium
2. Pápai SZC Gazdasági Szakközépiskolája és Kollégiuma
3. Petőfi Sándor Gimnázium
4. Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium
5. Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolája
6. Acsády Ignác Szakképző Iskola

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!