Adventi forgatag az Erkel iskolában


2015-12-15 10:03:36  | cikk: Babos Petra  | 


Adventi forgatag az Erkel iskolában főképe
A Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában már negyedik éve hagyomány, hogy adventi vásári forgatagra várják a szülőket és gyerekeket az intézmény aulájában. A szervezést idén a 4. a osztály, az oroszlánrészt a szülők részéről Hoffer Erzsébet és Vargáné Kiss Nikolett vállalta.
-A lelkes szülők öt alkalommal gyűltek össze, s hónapokon keresztül alkottak szebbnél szebb karácsonyi dekorációkat az egyik tanteremben. Később az iskola ebédlőjében tartották a foglalkozásokat, hiszen annyi szülő csatlakozott. A csapatépítő összejövetelek nagyon jó hangulatban teltek, miközben ráhangolódtak az ünnepre, s egymást is megismerték egy kicsit jobban. Volt néhány olyan szülő is, aki nem tudott részt venni a közös alkotóházban, ők otthon készítettek tárgyakat, amit elhoztak a vásárba – mesélte Heizer Zoltánné igazgató és Kindertné Surányi Lívia alsós munkaközösség vezető.
A megnyitón az iskola diákjai fuvoláztak, majd a megjelentek egyből ellepték az aulát, s vásároltak kézműves termékeket.
Orbán Balázsné mind az öt összejövetelen részt vett nagy örömmel és lelkesedéssel, hiszen elmondása szerint ez egy kiváló alkalom arra, hogy támogassák az intézményt, s közben jó hangulatban beszélgessenek.
A standokat azonnal megrohamozták az érdeklődők

A standoknál mindenféle portékát kínáltak az érdeklődők számára, mint például kis mécsestartó, ajtó- és ablakdísz, de karácsonyfadísz, tobozpingvin, adventi koszorú, gyöngysor és egyéb kedves ajándék is megtalálható volt.
Aki elfáradt a nézelődésben, az fehérabrosz mellett, gyertyafénynél, egy pohár forró teát kortyolgatva beszélgethetett.
A programot az intézmény a jövő tanévben is megszervezi.

Képek:


Címkék: Erkel | advent
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!