Lemondott a képviselő


2015-12-10 22:18:49  | cikk: Babos Petra  | 


Lemondott a képviselő főképe
Csütörtökön tartotta soron következő ülését a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat. Az ülésen a megválasztott három képviselőből ketten voltak jelen. Szakács Istvánné levélben jelezte, egyéb elfoglaltságai miatt január 1-jétől lemond képviselői mandátumáról. Képviselőtársai döntését tudomásul vették.

Az ülésen elfogadták Pápa Város Önkormányzatának Szolgáltatástervezési Koncepcióját, majd jogszabályi előírásoknak megfelelően jóváhagyták a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat 2016. évi belső ellenőrzési ütemtervét. A képviselők döntöttek arról is, hogy a nyári táborukra és hitéleti programjukra pályázatot nyújtanak be, illetve eszközbeszerzésről – sátor és bogrács vásárlásáról – is határoztak.

A nemzetiségi önkormányzatnak határoznia kellett a 2015-ös évi pénzmaradvány felhasználásával kapcsolatban is. A testület tagjai 10-10 ezer forintos telefon feltöltést kapnak, a fennmaradó összeget pedig előre láthatóan farsangi program szervezésére fordítják majd. Az ülés végén a képviselők beszámolót hallhattak a helyi ötéves esélyegyenlőségi programról. Benecz Rita, a Polgármesteri Hivatal emberi erőforrás osztályának vezetője ennek kapcsán ismertette a legfontosabb tudnivalókat, hangsúlyozva, a program fontos részét képezi a romák esélyegyenlőségének megteremtése.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!