Karácsonyi ünnepség a vakok és gyengénlátóknál


2015-12-08 22:07:15  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi ünnepség a vakok és gyengénlátóknál  főképe
A Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesület Pápai Kistérségi Körzeti csoportja kedden délután tartotta idei utolsó összejövetelét a karácsony jegyében.

A Városháza emeleti termében tartott ünnepélyen a pápakovácsi általános iskola diákjai adtak vidám, Mikuláshoz kötődő műsort, majd Németh Kálmánné, a látássérültek kistérségi csoportjának vezetője köszöntötte a szép számban megjelenteket.
A pápakovácsi iskola vidám összeállítása

Mint mondta, a pápai a megye második legaktívabb csoportja. Sikeres és mozgalmas évet tudhatnak maguk mögött, tervezett programjaikat maradéktalanul megtartották. A pápai csoport minden hónap második keddjén tartja foglalkozásait, az összejövetelek közül kiemelkedett a fehér bot napjára szervezett program. Az év során sokat kirándultak, jártak többek között Kupon, Malomsokon és a Balatonon. Részt vettek érzékenyítő programon és városi rendezvényeken.

A csoportvezetőtől megtudtuk, Pápa Város Önkormányzata, Pápakovácsi Önkormányzata és a Kupi Roma Önkormányzat is támogatta a csoportot, de az idei évben a Tókerti Városrészi Nap jótékonysági főzőversenyének összegét is a pápai csoport kapta, így összesen 420.000 Ft-tal gazdálkodhattak.
Az összejövetel ajándékozással és meghitt beszélgetéssel zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!