Tavasszal továbbra is veretlen az U-17


2010-03-27 12:40:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Tavasszal továbbra is veretlen az U-17 főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-17-es csapata idei harmadik mérkőzésén hazai pályán az Ajka ellen lépett pályára. Marton Miklós csapatának jól sikerült az idei rajt, hiszen előbb Gyirmóton 2-2-es döntetlent értek el, majd a Győri Dózsát, szintén idegenben 2-0 arányban győzték le. A pápaiak edzője szerint bár fontosak a jó eredmények, a fejlődés talán még a győzelemnél is előrevalóbb.

- A tavaszra való felkészülésünk felemásra sikeredett, mivel a kora esti edzési időpontok miatt a vidéki játékosok nem mindig tudtak jönni, ilyenkor másik csapatoknál edzettek. Ahogy viszont beköszöntött a jobb idő, már együtt volt a társaság. A bajnokság megkezdése előtt az ötödik helyet tűztem ki célul, amit ősszel teljesítettünk is, bár volt két mérkőzés, amit sajnálok hogy nem sikerült behúznunk. A mutatott játékon van még mit csiszolnunk, a rövidpasszos játékot szeretném viszontlátni a pályán, de elég nehéz náluk ezt a játékrendszert tudatosítani.

Péntek délután került sor idei hazai bemutatkozásukra, Marton Miklós a Porcelán, Domján, Tóth, Szabó, Enyingi, Kiszlinger, Kossuth, Szabó, Hegyi, Birkás, Kalmár kezdőnek szavazott bizalmat. A találkozót végül Kossuth 30. percben szerzett találatával sikerült a pápaiaknak 1-0-ra megnyerni. Ezzel a diadallal az U-17 pontszámban beérte a Haladás együttesét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!