Black Bunny Kupa


2015-12-07 15:34:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Black Bunny Kupa főképe
A nagysikerű Megaforce Dance Cup táncverseny után a Black Bunny Rock ’n Roll Club nyugat-dunántúli akrobatikus rock and roll táncversenyt rendezett, melynek szintén a Sportcsarnok szolgált helyszínéül. A régió szinte valamennyi területéről érkeztek klubok a megmérettetésre, melyen a gyermekek éppúgy szereplési és versenyzési lehetőséghez jutottak, mint a felnőtt egyéni és csoportos formációk. Szegediné Murai Dóra egyesületi elnök érdeklődésünkre elmondta, 11 kategóriában várták a nevezéseket, a mostani kupát pedig elsősorban az utánpótlásnak rendezték.
- Az ilyen gálával az utánpótlásnak szeretnénk versenyzési lehetőséget biztosítani, illetve egyfajta motivációnak is szántuk, épp ezért az országos szövetség szabályai mellett az edzőkkel is egyeztettünk, ennek egyetlen célja van, hogy azok a gyerekek, akik még nem indultak pontszerző versenyen, fel tudjanak készülni a későbbi tétversenyekre, ne legyen számukra idegen a közeg, ezt elősegítendő felzárkóztató kategóriát is meghirdettünk. Az egyesület öt párossal illetve formációval képviseltette magát, nagy örömömre mindenki döntőt táncolt, Péter Ákos és Varga Ramóna Linda mini kategóriában első lett, trióban Nagy Anna, Péter Lilla és Völgyi Tina szintén megnyerte csoportját. Juhász Réka és Sass Réka negyedik helyen zárt, Horváth Tifaninak és Katona Stellának életük első versenyén a nagyon értékes hetedik helyet sikerült elérniük, a Cserneczky Laura, Joó Réka, Juhász Réka és Sass Réka összetételű Fearless lány formáció épphogy lecsúszott a dobogóról.
Az egyesület vezetője hozzátette, természetesen örülnek a minél előkelőbb helyezéseknek, de a legfontosabb az, hogy mindenki magához mérten a lehető legjobban fejlődjön.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!