Kijött az osztálykülönbség


2015-12-07 14:50:28  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Wirth Mihály  | 


Kijött az osztálykülönbség főképe
Ahogy azt már beharangozó cikkünkben is olvashatták, a Bakonyerdő Pápa csapata Balatonfüreden zárta az NB II-es kézilabda bajnokság őszi küzdelmeit. A találkozó előtt nagy kérdés volt, hogy az NB I-es alakulat utánpótlás együttese milyen összetételben lép pályára, Kiss Dániel remélte, meg tudják nehezíteni a Balatonfüred dolgát. Sajnos nem így lett… Pedig nem indult rosszul a bajnoki, vezettek a vendégek, (0:2), majd füredi fordítás (11.perc 5:3) után a mieink visszajöttek a meccsbe, sőt a 17. percben már ismét ők vezettek (8:9). Ekkor átszakadt a gát a hazaiaknál, és egy 10-0-ás füredi roham - elfutások könnyű góljaival, átlövésekkel és erőteljes beálló játékból szerzettekkel egyaránt operálva - eldöntötte a meccset. 19-10-es félidő után a folytatást a hazaiak egy 7-1-es első tíz perccel indították, a Bakonyerdő pedig sajnos nem tudott közelebb lopózni, aztán a játék minden elemében kijött az osztálykülönbség a két csapat között, 36-21-re nyert az esélyesebb Balatonfüred. A Bakonyerdő Pápa a 12 csapatos bajnokság 8. helyéről várja a folytatást, a juniorok a negyedik helyen telelnek.

Balatonfüred KSE II - Bakonyerdő Pápa 36:21 (19:10)

Bakonyerdő Pápa: Völgyesi, Soós (kapusok), Kapcsándi 8, Szakács 4, Lakos, Fűzi 2, Tolner, Pethő, Róth, Bors P. 3,Szabó M. 1, Nagy 1, Small, Bors M. 1

Kiss Dániel: 17 percig bírtuk az NBI utánpótlás iramot. A balatonfüredi játékosok között volt NB I-es játékengedéllyel rendelkező játékos is. Ennyire futotta az erőnkből, jól jön a téli szünet. Profi klubok ellen sajnos nincs esélyünk, a pozitív dolgokat elmentjük, és télen ezekből építkezünk. Ha így játszunk a kisebb csapatok ellen, akkor az itt lőtt 21 gólból lesz 30 illetve a kapott 36-ból 25. Gratulálok a srácoknak az idei szezonhoz. Most elmegyünk egyet pihenni és januárban találkozunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!