Andrej Karafa szemináriuma


2015-12-07 13:52:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Andrej Karafa szemináriuma főképe
A Hét Csillag Egyesület meghívására Andrej Karafa, az orosz harcművészetek egyik nemzetközileg is elismert kiválósága, a Harcművészeti Oktatók Nemzetközi Szövetségének (IAMAI) elnöke harmadik alkalommal tartott systema szemináriumot Pápán. A mostani eseményre a jelentkezés nyílt volt, tehát nemcsak gyakorlott harcművészeket, hanem teljesen kezdőket is vártak a Küzdősport Centrumba. Délelőtt és délután is három-három órában zajlott a képzés, mintegy 25 fővel.
- A képzés első napján a légzés, a középpont használat és a mozgás összefüggései köré épült a gyakorlás. A kétszer három óra időtartamban megtartott edzések igen jó hangulatban teltek, bár néha nemcsak a testet, hanem a tudatot is próbára téve. A második nap a tapasztaltabb sportolóink külön is képezhették magukat Andrej vezetésével, ahol a felmerült kérdésekben kaptunk iránymutatást, így a nyolcasok, a hullámok és ezek összekötései képezték a szeminárium magját. Hasznos tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak a hétvégén, ezúton is köszönjük Andrejnek a segítséget - nyilatkozta Pintér Péter, az egyesület elnöke.
Andrej Karafa örömét fejezte ki, hogy ismét ellátogathatott Pápára, a Pápán folyó munkát nagyon jónak értékelte, mint mondta, legutóbbi látogatása óta is szemmel látható a fejlődés és bízik benne, hogy a kitartás töretlen lesz.
- Régóta jó a kapcsolatom az egyesülettel, Péterék többször jártak már nálam Csehországban, ahol tovább tudtuk mélyíteni a kapcsolatot. Mostani látogatásom célja, hogy az eddig elsajátított technikákat továbbfejlesszük és egy következő szintre léphessünk, úgy látom, ebben mindenki partner.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!