A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mikulása kedveskedett a gyerekeknek


2015-12-06 21:27:38  | cikk: Babos Petra  | 


A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mikulása kedveskedett a gyerekeknek főképe
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportjának az idei évben lehetősége nyílott arra, hogy száz pápai általános iskolás korú gyermeket ajándékozzon meg Mikulás alkalmából.
A Városi Sportcsarnokba vidáman jöttek a gyerekek, énekeltek a Télapónak, aki hamarosan meg is érkezett hatalmas puttonyával.
Megérkezett a Mikulás

Pintér-Papp Eszter szolgálatvezető az ünnepség kapcsán elmondta, felkeresték az általános iskolákat, hogy a meghívójukat jutassák el olyan diákokhoz, akik 10 év alattiak és jó tanulmányi eredménnyel büszkélkedhetnek. Természetesen kérték az intézményeket arra is, hogy a tanulók kiválasztásánál szociális szempontokat is vegyenek figyelembe.
Az ajándékcsomagokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Joó-tó támogatásával állították össze, valamint a tegnapi Megaforce Dance Cup jótékonysági vásár a bevételéből is tudtak pénzt fordítani a programra.
A csoportvezető köszönetét fejezte ki Szegediné Murai Dórának, Mészárosné Varga Veronikának és Csukárdi Sándornak, akik nélkül nem jöhetett volna létre a rendezvény.
Az ünnepséget a Black Bunny Rock and Roll Club táncosai színesítették.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!