A Szegfű Klubba is ellátogatott a Mikulás


2015-12-06 21:23:57  | cikk: Babos Petra  | 


A Szegfű Klubba is ellátogatott a Mikulás főképe
A Szegfű Klubnál - megalakulása óta -, immáron 14. éve hagyomány, hogy a tagok unokáit, dédunokáit Mikulás alkalmából édesség csomaggal ajándékozza meg a télországból érkező a nagyszakállú.

Tálos László elmondta, a gyerekek minden évben nagyon várják a Mikulást, aki ma egy verssel köszöntötte az apróságokat, majd egy-egy kedves szóra megához szólította őket, s megajándékozta.
A klubvezető kérdésünkre hozzáfűzte, az idei év nagyon sikeres, sokrétű és mozgalmas volt a klub számára.
- A tervezett programokat sikeresen megvalósítottuk. Voltunk kirándulni Fertődön, de számos előadást is hallgathattunk az év során. Természetesen idén is megszerveztünk a családi napot főzőversennyel, ami nagyon jó hangulatban telt – összegezte.
A Weöres iskolások vidám műsorral kedveskedtek

A Szegfű Klub 2016 februárjában ünnepli 15 éves fennállását, amelyre nagyszabású programmal készülnek, a klub idei utolsó rendezvénye pedig december 30-án lesz, ekkor tartják évzáró, újév-köszöntő összejövetelüket, melynek a HEMO ad otthont.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!