Maximális koncentrációra lesz szükség


2015-12-03 11:53:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Maximális koncentrációra lesz szükség főképe
Az elmúlt héten a Vasas otthonában nagyarányú vereséget (77-46) szenvedő Concordia Motax KC Pápa december 4-én újra hazai pályán küzd a bajnoki pontokért. Az NB I/B-s kosárlabda bajnokságban Vajda Balázsékra ezúttal is nehéz négy negyed vár, ugyanis az elmúlt héten az Oroszlány elleni rangadót az utolsó másodpercekben megnyerő MTK Törökbálint látogat a Sportcsarnokba. A vendéglátók legutóbbi két meccsükön alulmaradtak, így visszacsúsztak a tabella 9. helyére, az MTK két sikerrel a háta mögött a 4. helyről várja a feldobást. Sajnos a hazaiaknál Kacskó Csaba, Karagity Milán és Kutasi Gergely továbbra is sérüléssel bajlódik, így rájuk nem számíthat a hazaiak edzője.
- Nem lesz egyszerű mérkőzés, mert nagyon jó csapat ellen játszunk, de szeretnénk nyerni. Van két 210 centiméter feletti centerük és három nagyon tehetséges fiatal. Ha hazai pályán ülnek majd a dobásaink, akkor úgy érzem, hogy partiban lehetünk velük. A közönségünk nagyon sokat segíthet nekünk. Nagyon jól kell védekeznünk, 120 százalékot kell nyújtani mindenkinek – mondta Vajda József.

A felnőtt meccs 18 órai feldobását megelőzően 16 órától az U20-as mérkőzést rendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!