Mikulásváró délután a Tarczyban


2015-12-02 22:26:02  | cikk: Babos Petra  | 


Mikulásváró délután a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy a nagycsoportos óvodásokat Mikulás környékén meghívják egy játékos délutáni foglalkozásra. Így történt ez ma délután is, amikor Mikulásváró délutánt tartottak az intézmény aulájában.
Nagy Gabriella, az alsós munkaközösség vezetője elmondta, december a gyerekek számára az egyik legizgalmasabb hónap.
-A mai Mikulásváró programunkkal szeretnénk hozzájárulni az ünnepvárás örömteli pillanataihoz. Minden évben nagy szeretettel hívjuk és várjuk a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket, akik örömmel jönnek. Az asztaloknál különböző kézműves feladat várta őket, ahol az ünnepre készülhettek szüleikkel és tanítókkal. A jó hangulatú programon változatos feladatokkal és meglepetéssel kedveskedtünk az alsós munkaközösség nevében – mondta. A munkaközösség vezető hozzátette, a foglalkozással elsődleges céljuk az iskolával és a tanítókkal való megismerkedés.
Jó hangulatban telt a kézműves játszóház
 
A Mikulásváró programon a 3. c osztály működött közre Pozsgai Józsefné és Vargáné Mészáros Ágnes vezetésével.
A 3. c osztály vidám műsora

A tanév folyamán még két alkalommal hívják a gyerekeket közös játékra, farsangkor és egy sportdélután keretében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!