Kispályás díjkiosztó


2015-12-01 19:55:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás díjkiosztó főképe
A Sportcsarnokban rendezett díjkiosztón jól megérdemelt érmeiket, serlegeiket, okleveleiket vehették át a városi kispályás labdarúgó bajnokság legjobbjai. Az eseményen a bizottság tagjai röviden szót ejtettek a tavasszal indult pontvadászatról, majd egyesével szólították a csapatok képviselőit, akik a korábban említett jutalmak mellett egy-egy labdával is gazdagodtak. Korábban beszámoltunk már a bajnokság végeredményéről, az első osztályban a Spartacus ’98 Gépkölcsönző FC (a csapatvezetővel készült beszélgetést ITT olvashatják), a másodosztályban a Tókerti Betyárok (szezonértékelő ITT) végzett idén a rangsor élén. A találkozón elhangozott, a következő kiírásban előreláthatólag szintén két osztályt indítanak majd, lesznek új csapatok is, az elmúlt évtől eltérően pedig a téli időszakban a Sportcsarnokban teremtornát is rendeznek, erről a csapatvezetőket időben értesítik a szervezők.

A 2015. évi kispályás bajnokság végeredménye:

Első osztály:
1. Spartacus ’98 Gépkölcsönző FC
2. Kiliáni Ördögök
3. Futrinka utca

Gólkirály: Bükki Balázs (Futrinka utca) 27 gól

A legsportszerűbb csapat: Kiliáni Ördögök

Másodosztály:
1. Tókerti Betyárok
2. K.L.B.K.
3. Fc Dortgrund

Gólkirály: Molnár László (K.L.B.K.) 28 gól

A legsportszerűbb csapatok: Fanatinaikhos, SAC FC

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!