Betyáros hajrá a tókertiektől


2015-11-30 18:17:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Betyáros hajrá a tókertiektől főképe
Az egykori Moral FC több játékosa idén Tókerti Betyárok néven a kispályás labdarúgó bajnokság másodosztályában küzdött meg az ellenfelekkel. A többségében Tókerti illetőségű fiatal játékosok a tavaszi szezon hatodik fordulójában álltak az élre, és egy pontos előnnyel várták az őszi folytatást. Az együttes ősszel is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, a begyűjthető 21 pontból 16-ot szerzett, így a Kispályás Labdarúgó Baráti Kör (KLBK) együttese előtt megőrizte tavaszi minimális előnyét, és megszerezte a bajnoki címet.
- Célunk a dobogó elérése volt - kezdte szezonértékelőjét Adorján Dávid csapatvezető – az elmúlt szezon második felétől meglepően jó eredményeket értünk el, így feljöttünk a bajnokság végére az ötödik helyre. Úgy éreztem, a csapat a következő - vagyis a mostani szezonban - képes lesz jobb eredményt is elérni, és tessék, meglepetésként bajnokok lettünk. A bajnokságot 13 fővel kezdtük, a nyári a szünet után viszont már kevesebb volt a létszám. A csapatba három rutinos játékosunk mellé a baráti körünkből Vágenhoffer Bence, Horváth Bálint, Márczis Péter, Horváth Gyula, Kun Gábor, Szalma Szabolcs és Füredi Ákos csatlakozott hozzánk. Nem volt épp zökkenőmentes a menetelésünk, hiszen bár a félévet az első helyen zártuk, csak egy ponttal vezettük a tabellát a KLBK előtt. A legnagyobb rivális egyértelműen ez a csapat volt, ahol egy jó barátunk őrizte a hálójukat, de mellettük még szoros meccseket játszottunk a Nagygyimóttal valamint a Sac FC-vel is. A második félévben vissza tudtunk vágni a KLBK-nak a tavaszi fiaskóért, ekkor már zsebünkben éreztük a bajnoki címet, de mint később kiderült, korai volt az öröm.
A Tókerti Betyárok ugyanis 3-1-re kikaptak a Concordiától, az idényből pedig csak a Dortgrund elleni két félidő volt hátra, melyen tudták hozni a kötelezőt, és végül sikerült bebiztosítani a bajnoki elsőséget. Adorján Dávid úgy vélekedett, ez az eredmény a csapat sikere volt. - Összességében a bajnokság színvonalas volt, de - mint minden évben - ebben a szezonban is voltak gondok (halasztások, létszámhiány). Remélem, hogy jövőre lesz egy pár új csapat, mindenesetre mi mindenképp feljebb lépünk, próbálunk a leendő első osztályban jó helyezést elérni, a felkészülést már a téli teremtornákkal elkezdjük. Ezúton is szeretnék gratulálni a játékosoknak, bízom benne, hogy várnak még ránk hasonló sikerek.

A csapat tagjai: Tóth Tibor, Sóki Dániel, Kun Gábor, Adorján Dávid, Adorján Sándor, Badics Patrik, Tóth Norbert, Pődör Bálint, Márczis Péter, Horváth Gyula, Stenczel Gábor, Horváth Bálint, Füredi Ákos, Vágenhoffer Bence, Szalma Szabolcs.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!