Ughy a 92. percben mentett pontot a Perutznak


2015-11-28 15:50:18  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Ughy a 92. percben mentett pontot a Perutznak főképe
Tekintélyt parancsoló sorozat - ötből öt megnyert bajnoki – után Tapolcán folytatta a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságot a Perutz FC. Marton Miklós tanítványai a harmadik, míg a hazaiak a 14. helyet foglalták el a tabellán a kezdő sípszót megelőzően, és a harmadik helyért folytatott harcban a mieink idegenből is pontokkal szerettek volna hazatérni, hiszen a Devecser és Őskü is ott tanyázik a dobogó közelében. A tapolcaiak nem szerepelnek túl jól hazai pályán két győzelem és két döntetlen mellett öt vereség áll a nevük mellett, így a jó formában lépő pápaiak joggal bizakodhattak a három pontban. A Perutz edzője egy helyen változtatott a múlt heti kezdőn, Szabó Bence helyett hosszú hetek után ismét Badics Patrik kapott lehetőséget, Marton edző a Szijjártó – Horváth Á., Orovecz, Erdősi, Györkös – Badics, Palkovics, Mészáros, Grőber, Szabó Bálint – Venczel csapatot állította össze az őszi szezon utolsó előtti meccsére. Az előzetes várakozásokkal ellentétben nem játszott jól az első félidőben a pápai csapat, nemcsak a helyzetkihasználással akadtak gondok, hanem mezőnyben sem tudták az elmúlt hetek formáját megismételni a mieink. A 18.percben ismét megkapta a szokásos potyát a Perutz, egy védelem mögé belőtt labdára Szijjártó mozdult ki, felszabadítása Tüskét találta telibe, akiről a kapuba pattant a labda 1-0. A második félidőben sem brillírozott a vendég gárda, Marton Miklós cserékkel próbált változtatni a gyenge játékon, egészen a 92. percig úgy tűnt, kevés sikerrel. A hajrában aztán egy beívelés elment mindenki feje felett és a hosszún érkező, csereként pályára lépő Ughy István a rövidbe passzolt, ezzel a pápaiak a rossz játék ellenére egy pontot meg tudtak menteni.

TIAC – Perutz FC 1-1 (1-0) Gsz.: Tüske ill. Ughy

Marton Miklós: A szezon leggyengébb produkciójával rukkoltunk elő. Értetlenül állok a mutatott játék előtt, egy gyenge ellenfél ellen egy gyenge színvonalú mérkőzésen szerencsés pontot tudtunk szerezni, jövő héten ennél nagyságrendekkel több kell.

TIAC: Major – Horváth Á., Gergulás, Horváth R., Pupos – Balogh G., Balogh M., Tüske M. ('88 Ékes), Tüske D. ('74 Orbán) - Berki ('78 Gelencsér), Dobján

Perutz FC: Szijjártó – Horváth Á., Orovecz ('71 Ughy), Erdősi, Györkös – Badics ('86 Horváth D.) Palkovics, Mészáros, Grőber ('60 Páli), Szabó Bálint – Venczel

A Perutz FC hazai közönség előtt búcsúzik a szezontól, december 5-én, szombaton 15 órától az Ajka Kristály lesz a mieink ellenfele.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!