Otthon tartotta a kupát a Szent István


2015-11-28 13:17:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Otthon tartotta a kupát a Szent István főképe
Idén immár 23. alkalommal rendezték meg a Szent István teremlabdarúgó kupát, melynek másodszor adott otthont az általános iskola tornaterme. Az idei vetélkedésre – melyen egyben a Szabó Sándor emléktorna is volt – 2003-ban vagy korábban született tanulókat vártak, a körmérkőzéses kupára a házigazdák mellett Vaszar, Noszlop és a Türr Gimnázium kapott meghívást. A torna szervezője, ifjabb Szabó Sándor azt mondta, igyekszik mindig olyan csapatokat meghívni, akik nagyjából hasonló játékerőt képviselnek, ezáltal kiegyenlítettek az erőviszonyok, sok esetben a pillanatnyi forma dönt.
- Ebben a kis teremben jobbára a küzdelem dominál, de láttunk néhány szép megoldást, nagy védéseket is. A legfontosabb, hogy ennek a III. korcsoportnak játéklehetőséget biztosítsunk, ápoljuk a sportbarátságokat. Ezzel a tornával szeretnénk édesapámról is megemlékezni, aki lassan már két éve az égi lelátóról figyeli a játékot. Szeretném megköszönni a szülői munkaközösség támogatását illetve a lebonyolításban közreműködő diákjaink segítségét.

Eredmények:
Szent István – Türr 8-4
Vaszar – Noszlop 1-2
Szent István – Noszlop 4-1
Türr – Vaszar 1-4
Noszlop – Türr 5-1
Vaszar – Szent István 1-5

Végeredmény:
1. Szent István 9 pont
2. Noszlop 6 pont
3. Vaszar 3 pont
4. Türr 0 pont

A tornán különdíjakat is osztottak, a gólkirály kilenc találattal Csákvári Tibor (Szent István) lett, a legjobb játékos címet megosztva Bertalan Bence (Türr) és Sárkány Barnabás (Noszlop) kapta, míg a legjobb kapusnak Kertész Andrást (Noszlop) látták.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!