Márton napot ült a Szegfű klub


2015-11-27 20:38:18  | cikk: HuHa  | 


Márton napot ült a Szegfű klub főképe
Szent Márton-napi libaságok címmel szervezte meg tegnap novemberi összejövetelét a Szegfű klub. A HEMO-ban tartott jó hangulatú rendezvényen a Pápai Nyugdíjas Egyesület énekkara és irodalmi színpada adott vidám műsort Márton naphoz kötődően. Az előadásban versek, Márton naphoz kapcsolódó időjóslások és népi hiedelmek hangzottak el és nem hiányoztak a vidám bordalok sem, melyeket a közönség együtt énekelt a fellépőkkel.
A vidám dalok közös éneklésre buzdították a tagokat

A műsort követően a tagság az év hátralévő programjait egyeztette, beszéltek a hagyományos Mikulás estről, melyen a klubhoz tartozók kisgyermekeit köszöntik majd és persze a Télapó ajándékot is hoz, és már szervezik az évbúcsúztató összejövetelt is, ami a legnépszerűbb programok egyike – tudtuk meg Tálos Lászlótól, a klub elnökétől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!