Palkovics Ádám folytatná a Perutz győzelmi szériáját


2015-11-25 15:48:41  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Palkovics Ádám folytatná a Perutz győzelmi szériáját főképe
Palkovics Ádám, a Pápai Perutz FC középpályása az elmúlt hétvégi, Pét elleni 3-1-es győzelemből két gólpasszal vette ki a részét - Grőber Bence fejesgólját és Venczel Zolán szépségdíjas találatát is ő készítette elő - ráadásul kiharcolt egy büntetőt is, mellyel Venczel bebiztosította a hazai sikert. A labdarúgó a 2014/2015-ös U21-es bajnokságban alapembernek számított, sőt a Ligakupa szezonban a Szombathelyi Haladás ellen a Lombard első csapatában is bemutatkozhatott. A mindössze húsz éves játékos az idei megyei első osztályú vetélkedésben 13 alkalommal kezdő volt, kétszer csereként lépett pályára, a 12. fordulóban a Dudar ellen pedig megszerezte első gólját is.
- A péti együttes hasonló játékerőt képviselt, mint amire körülbelül számítottunk, játszós, lendületes csapat volt - idézte fel Ádám a legutóbbi bajnoki eseményeit. Hazai pályán mindenképp a három pont begyűjtését, és emellett a hazai veretlenség megőrzését tűztük ki célul. A mérkőzés elején kicsit bealudtunk, és kaptunk is egy szerencsétlen gólt, éppen rajtam pattant meg a labda egy szabadrúgás után, amit így már nem lehetett védeni. Szerencsére ezen hamar túltettük magunkat és sikerült megfordítanunk már a szünet előtt a mérkőzést. Úgy gondolom, nagyjából sikerült teljesítenünk edzőnk kérését, próbáltuk a mi a játékunkat játszani, minél többet birtokolni a labdát.
Palkovics Ádám az eddig lejátszott mérkőzésekkel kapcsolatban az idegenben elhullajtott pontokat hiányolja, viszont úgy érzi, egyre jobban összekovácsolódik a társaság.
- A hangulatra eddig sem lehetett panasz az öltözőben, de a zsinórban megszerzett öt győzelem után természetesen még jobb mindenki kedve, és ez az edzésekre is nagyon jó hatással van. A társaság nagyon összetartó, többször közös programokat szervezünk a többiekkel edzések és meccsek után is. A bajnokság eleje elég nehezen indult a csapat számára, idegenben szinte képtelenek voltunk nyerni. De ezeken a mérkőzéseken is rengeteg helyzetet alakítottunk ki, a döntő pillanatban azonban rossz megoldásokat választottunk. Csetény ellen is sok helyzetig jutottunk, kapufákat lőttünk, végül mégis alulmaradtunk. A tavalyi bajnok Úrkút otthonából is érzésem szerint egy kis szerencsével - és jobb koncentrációval - elhozhattuk volna a három pontot. Abszolút reális a mostani helyezésünk, de ha pár mérkőzésen jobban összpontosítunk, több pontunk is lehetne
A Perutz FC november 28-án Tapolcára utazik, Ádám szerint a 13 órakor kezdődő bajnokin nem is lehet más céljuk, mint folytatni a győzelmi sorozatot és megtartani dobogós helyüket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!